Missing Sound!

View previous topic View next topic Go down

Missing Sound!

Post  EvilNinjadude on Fri May 10, 2013 11:32 am

I've tried getting back into the game in order to be ready to test it ASAP. However I have found that all my Audio is missing.

I'm also being plagued by the game feeling slow and unresponsive; everything feels like it takes ages to react. Will try to reinstall the game to see if that solves any of my problems.
avatar
EvilNinjadude

Posts : 550
Join date : 2012-10-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Missing Sound!

Post  Paul Dryere on Fri May 10, 2013 1:10 pm

Very strange, haven't made a change to the live version in a long time. Did you have to download an update?

We should have the game ready for you guys to test in less than a week, hopefully that version will work for you. Smile
avatar
Paul Dryere

Posts : 504
Join date : 2012-02-28
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Missing Sound!

Post  EvilNinjadude on Fri May 10, 2013 1:20 pm

Paul Dryere wrote:Very strange, haven't made a change to the live version in a long time. Did you have to download an update?

We should have the game ready for you guys to test in less than a week, hopefully that version will work for you. Smile
Once upon a time I turned down the master volume, a little. I'm sure I turned it back up.

I think it broke a while ago, before the Main Menu update that wrecked my menu framerate. But my in-game framerate when there's lots of ships once was terrible too... gotta check if it works better now.
avatar
EvilNinjadude

Posts : 550
Join date : 2012-10-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Missing Sound!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum